Отводняване и Почистване

toplo2

Фирма “Авитохол” предлага отводняване и почистване на кладенци, бунари, септични ями и подземни съоръжения във всички населени места. Също предлагаме и ремонт, поддръжка и почистване на съответните такива. Разполагаме с високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит и умения (водопроводчици, заварчици и тн.)

Екипите ни са на Ваше разположение ДЕНОНОЩНО! – Седем дни в седмицата, 24/7!

•Изкопаване и поддръжка на кладенци и бунари;

•Монтиране на тръба със специален филтър за чиста вода;

•Изкопаване и поддръжка на септични ями;


Цени за почистване на кладенци:

•За дълбочина до 8 метра – цена 200 лева

•За дълбочина от 8 до 10 метра – цена 250 лева

•Почистваме на кладенци над 10 метра – Цена по договаряне


Почистването на кладенци е една от дейностите предлагани от нашата фирма повече от 5 години. Качеството на водата в кладенеца Ви е лошо? Ние ще решим този проблем качествено и на достъпни цени! Комплексно почистване и дезинфекция на кладенци – бързо и трайно! Доверете ни се!
Всеки знае, че пиенето на вода с лошо качество води до различни проблеми! Когато качеството на водата не отговаря на необходимите изисквания, може да бъде опасно за Вашето здраве! Нашите специалисти ще се погрижат водата в кладенeцa Ви да е с перфектно качество. Работим във всички населени места и сме на Ваше разположение сме 24/7- 365 дни в годината!
Свържете се с нас и заявете почистване и дезинфекция на кладенец! Лошото качеството на водата в замърсените кладенци, може да бъде причинено от затлачване с кал и пясък, попаднали чужди тела, замърсена канализация или застояла вода.A резултата след професионалното почистване от нашите специалисти е:

1.) Кристално чиста вода!

2.) Пречистена от всякакви бактерии и замърсители!

3.) Подобрено качество на водата!

4.) Подобрена производителност!

5.) Увеличаване общия срок за експлоатация на вашия кладенец!


Следва да се отбележи, че качеството и навременното почистване са най-добрата профилактика за затлачване и запушване. Какво е предимството, когато почистването на кладенци се извърши от нашата фирма?

– Бърза реакция по всяко удобно за Вас време!

– Дългогодишен опит и висок професионализъм!

– Гаранция за всички извършени дейности!

– Цената за почистване на кладенци се определя в зависимост от действителния размер на работа. Няма да има извънредни разходи и допълнителни такси за оборудването!


Стотици фирми и собственици на сондажи вече са се възползвали от нашите услуги и отбелязаха факта, че е едно успешно и взаимно изгодно сътрудничество. Обадете ни се и ние ще отговорим на всички ваши въпроси! Ние отводняваме и почистваме сгради, помещения, мазета и гaражи с помпи . Фирмата ни разполага с мощни помпи за отводняване и почистване на наводнени помещения като мазета, гаражи, складове и др..Бързото отводняване на наводнени помещения е една от нашите дейности които предлагаме! Разполагаме с Денонощни екипи и необходимото оборудване за експресно отводняване на всякакви помещения!